PROGRAMMAMAKERS

MARCEL HERGAARDEN

Marcel Hergaarden is een fervent liefhebber van funk, soul en disco, in zijn jonge jaren al actief als deejay. In de jaren 8o, in verschillende toonaangevende discotheken op en rond de Veluwe, draaide hij tijdens de de glorietijd van de disco.

Marcel is regelmatig in Dance Classics Party te vinden, zowel op de dansvloer als achter de Wheels of Steel. Intussen is Marcel alweer enige jaren actief als radio deejay – zo verzorgt hij momenteel bij JammFM op de zaterdagmiddag het radioprogramma “Jamm-ON” zaterdag tussen 16:00 – 18:00 uur.

Bij Musicboxz Internet Radio verzorgt Marcel elke vrijdagavond live tussen 20:00 – 22:00 uur het programma “Flashback”. Twee uur lang genieten van de beste dansbare muziek uit de afgelopen decennia. Daarnaast is Marcel verantwoordelijk voor de programmasamenstelling van diverse non-stop programma’s bij Musicboxz Internet Radio.

JAN EGBERT KIESKAMP

Jan Egbert Kieskamp werd als muzikant geboren. Hij speelde muziek (38 jaar bij de harmonie), hij draait muziek, hij is muziek … Als jonge deejay begon hij voor groot publiek in discotheek De Stunt in Epe. Later is hij verder gegroeid met de regionale omroep.

Anno 2016 zet hij samen met zijn vrouw Yoka een nieuwe stap. Live internetradio maken, en bij voorkeur met muzikanten en publiek. Zo kijkt hij weer reikhalzend uit naar Jazz Comes To Town. Wil je terug in de tijd (Goud van Toen), dan kan je Jan-Egbert in huren voor een onvervalst feest der herkenning. Elke donderdagavond is Jan Egbert te beluisteren van 20:00 – 22:00 uur met zijn programma “The Musicboxz”.

YOKA VAN BEEK

Yoka van Beek is steun en toeverlaat van Jan Egbert Kieskamp, en zo doende de wereld van radioprogramma’s in gerold. Yoka verzorgt de samenstelling van een aantal nonstop radioprogramma’s inclusief de dagelijkse geprogrammeerde “Vout en Goud”.

Yoka is een groot liefhebber van echte voute muziek en stevige rock, en alles wat er tussen ligt. Dat wordt bij Yoka dus ongestoord genieten als muziekliefhebber …

ARJAN WITTINGEN

Als grote liefhebber van muziek en zijn interesse voor het maken van radioprogramma’s kwam Arjan jaren geleden bij de lokale omroep terecht. Daar heeft hij zich weten te vestigen met zijn vlotte babbel en grote loyaliteit.

Arjan presenteerde diverse radioprogramma’s bij de lokale omroep, waaronder een actueel sportprogramma met live verslaggeving en zijn eigen avondprogramma “Wittingen draait terug”. Arjan is live te beluisteren op maandagavond van 20:00 – 22:00 uur en verzorgt nog diverse compositie non-stop radioprogramma’s.

ERIK STRIJK

“Music is Life and life is Music” … deze quote past perfect bij Erik Strijk. Erik is al meer dan 35 jaar een grote Rock and Roll en Blues fan. Een verwoed verzamelaar van diverse Rock & Roll-stijlen, Jaren 50, Rockabilly, Blues, Doo Wop, Jump & Jive, Hillbilly, Boogie Woogie, en Swing Music.

In het programma “Rock Around The Rhythm Beat Show”  neemt hij je mee in zijn muzikale Cadillac om de zijwegen te pakken van The Rock and Roll Highway. Zoals Erik beaamt : “Rock & Roll is eigenlijk nooit weg geweest, nog steeds verschijnen er prachtige platen die amper op de Nederlandse radiostations te horen zijn”. “Rock Around The Rhythm Beat Show”  is een uniek programma die je een “kijkje” geeft in de Rock & Roll keuken, waar het vuur nog steeds brandt. Oud materiaal maar ook nieuw materiaal zullen de revue passeren. Diverse stijlen worden samengebracht in de Rock Around The Rhythm Beat Show uitzendingen die maandelijks te beluisteren zijn. Met vooral een hoog vetkuiven gehalte.

Het idee is ontstaan ​​na een inzending van een afspeellijst bij Musicboxz voor het programma “De Keuze Van …”, door veel luisteraars enthousiast ontvangen. Met als vervolg: “Rock and Roll is here to Stay”, klaar voor een ritje? !!

.

Martijn Joostema

Martijn is opgegroeid met muziek, al als kleine jongen stond hij voor de tv mee te dirigeren met BZN.
In 2010 werd hij ontdekt bij zijn stamcafé ’t Olde Nest’ in Epe. Hij zong daar een paar liedjes voor de grap van Jan Smit en zo ging het balletje rollen. Inmiddels is hij 25 jaar en 4 eigen singles verder.
Grote en kleine podia hebben kunnen genieten van de zangkunsten van Martijn. .Hij wordt ook wel de Nederlandstalige Jukebox genoemd.

Vandaar dat hij vanaf 11 april 2020 een eigen radioprogramma
heeft bij MusicBoxz, waar het Nederlandse lied dus niet vergeten wordt. Elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur, MusicBoxz op z’n Hollands met Martijn Joostema!

.

.

Volg ons