ONZE PROGRAMMAMAKERS IN BEELD

Even voorstellen

Marcel Hergaarden was als fervent liefhebber van funk, soul en disco, in zijn jonge jaren al actief als deejay. Zo draaide hij tijdens de de glorietijd van de disco in de jaren 8o, in verschillende toonaangevende discotheken op en rond de Veluwe.

Marcel is regelmatig op een Dance Classics Party te vinden, zowel op de dansvloer als ook achter de Wheels of Steel. Intussen is Marcel al weer enige jaren actief als radio deejay – zo verzorgt hij momenteel bij JammFM op de zaterdagmiddag het radioprogramma “Jamm-ON” zaterdag tussen 16:00 – 18:00 uur.

Bij Musicboxz Internet Radio verzorgt Marcel iedere vrijdagavond live tussen 20:00 – 22:00 uur het programma “Flashback”. Twee uur lang genieten van de beste dansbare muziek uit de afgelopen decennia. Daarnaast is Marcel verantwoordelijk voor de programmasamenstelling van diverse nonstop programma’s bij Musicboxz Internet Radio.

Contact

marcel@musicboxz.nl

Even voorstellen

Jan Egbert Kieskamp werd als muzikant geboren. Hij speelt muziek (38 jaar bij de harmonie), hij draait muziek, hij is muziek… Als jonge deejay begon hij voor groot publiek in discotheek De Stunt in Epe. Later zette hij zijn hobby voort bij de regionale omroep.

Anno 2016 zet hij samen met zijn vrouw Yoka een nieuwe stap. Live internet radio maken, en bij voorkeur met muzikanten en publiek. Zo kijkt hij weer reikhalzend uit naar JCTT. Iedere donderdagavond is Jan Egbert te beluisteren van 20:00 – 22:00 uur met zijn programma “The Musicboxz”.

Contact

janegbert@musicboxz.nl

Even voorstellen

Yoka van Beek is als steun en toeverlaat van Jan Egbert Kieskamp de wereld van radioprogramma’s maken ingerold. Yoka verzorgt de samenstelling van  “Vout en Goud” op zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Yoka is een groot liefhebber van echte voute muziek en stevige rock, en alles wat daar tussen ligt. Dat wordt bij Yoka ongestoord genieten als muziekliefhebber…

Contact

yoka@musicboxz.nl

Even voorstellen

Als groot liefhebber van muziek en zijn interesse voor het maken van radioprogramma’s kwam Arjan enige jaren gelden bij de lokale omroep terecht. Daar heeft hij zich weten te ontwikkelen met zijn vlotte babbel en grote loyaliteit.

Arjan presenteerde diverse radioprogramma’s bij de lokale omroep, waaronder een actueel sportprogramma met live verslaggeving en zijn eigen avondprogramma “Wittingen draait terug”. Arjan is live te beluisteren op maandagavond van 20:00 – 22:00 uur en verzorgt daarnaast nog de samenstelling van diverse nonstop radioprogramma’s.

Contact

arjan@musicboxz.nl

“Music is life & life is Music” …de quote die perfect bij Erik Strijk past. Erik is al meer als 35 jaar een grote Rock and Roll en Blues fan. Een verwoede verzamelaar van diverse Rock and Roll stijlen, Jaren 50, Rockabilly, Blues, Doo Wop, Jump & Jive, Hillbilly, Boogie Woogie, en Swing Music.

In het programma Rock Around The Musicboxz neemt hij je mee in zijn muzikale Cadillac om de zijwegen te pakken van The Rock and Roll Highway. Zoals Erik beaamt : “Rock & Roll is eigenlijk nooit weg geweest, nog steeds verschijnen er prachtige platen die amper op de Nederlandse radiostations te horen zijn”. Rock- Around- The- MusicBoxz is een uniek programma die je een “kijkje” geeft in de Rock & Roll keuken, waar het vuur nog steeds brandt. Oud materiaal maar ook nieuw materiaal zullen de revue passeren. Diverse stijlen worden samengebracht in de Rock-Around-The-Musicboxz uitzendingen die maandelijks te beluisteren zijn. Met vooral een hoog vetkuiven gehalte.

Het idee is ontstaan na een inzending van een playlist voor het programma “De Keuze Van…” , door veel luisteraars enthousiast ontvangen. Met als vervolg: “Rock and Roll Is Here To Stay” , ready for a ride?!!