Musicboxz.nl Marathon

Zaterdag 9 november 10:00 – 20:00

Zaterdag 9 november maakt Musicboxz een marathon uitzending vanuit hun nieuwe studio in het gebouw van Episch Centrum aan de Pastoor Somstraat 2 in Epe.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de studio in te richten en deze operationeel te maken. Hoog tijd dus voor een eerste uitzending, en dat doen ze dan ook direct maar goed.

De uitzending zal beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 20.00 uur. Programmamakers Jan Egbert Kieskamp, Yoka van Beek, Erik Strijk en Arjan Wittingen zullen hun programma’s live laten horen. Voor jou als luisteraar is het de kans om eens binnen te lopen en te zien hoe zo’n uitzending nu wordt gemaakt.

Ook zal de bekende Epenaar Dennis Dekker aanschuiven en zijn favoriete muziek laten horen in het item ‘de keuze van’.

Een gezellige, bomvolle dag die je niet mag missen. Kom gezellig langs!

Musicboxz zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul.

Op maandagavond is het vanaf 20.00 uur de beurt aan Arjan Wittingen’s programma Wittingen Draait Terug. Hij neemt je mee terug in de tijd naar een maand in een jaar uit de 60’s, 70’s, 80’s of 90’s. De hitlijst van de desbetreffende maand komt voorbij samen met al het nieuws uit die tijd.

Als je van rock and roll muziek houdt in de breedste zin van het woord zit je geramd met het programma Rock Around the Rhythm Beath Show van Erik Strijk. Erik ademt muziek. Hij neemt je mee in een reis door de tijd waarin diverse Rock and Roll stijlen, jaren 50 muziek, Rockabilly, Blues, Doo Wop, Jump & Jive, Hillbilly, Boogie Woogie, en Swing Music voorbij komen. Iedere laatste woensdag van de maand is hij vanaf 20.00 uur ON-AIR.

Op donderdagavond om 20.00 uur kun je luisten naar het programma the Musicboxz, gepresenteerd door Jan Egbert Kieskamp.In deze show komt er natuurlijk weer als vanouds veel goede (pop)muziek voorbij, vergezeld van mooie verhalen, boeiende informatie en achtergronden bij de muziek en is er elke week uitgebreid aandacht voor Nederlandse muzikanten.

De beste manier op het weekend in te gaan is om op vrijdagavond vanaf 20.00 uur af te stemmen op het programma van Marcel Hergaarden, Flashback. In dit programma kun je lekker genieten van de beste dansbare muziek uit de afgelopen decennia.

Ook in het weekend wordt de luisteraar niet vergeten. Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 is het tijd voor Vout en Goud, samengesteld door Yoka van Beek. Ook wordt er in het weekend aandacht besteed aan o.a. nederpop, blues, jazz en symfo.

Volg ons