Roefelen bij Musicboxz

  • Wat is je naam?
  • Hoe heet je radiozender/ programma?
  • Je draait muziek van?
  • En je hebt een gesprek met?

Dit waren de vragen die Mees van Het Episch Centrum stelde aan de roefelende kinderen.

Woensdag 25 september 2019  doet Musicboxz in samenwerking met Episch Centrum voor het eerst mee met het Roefelen in de gemeente Epe.

2 Groepen met kinderen kwamen naar het Episch Centrum. 1 Groep ging bedenken wat ze misten en graag wilden in de gemeente Epe, de andere groep ging in onze studio een promo maken voor hun zelf bedachte programma/zender.

Mees legde eerst uit wat het verschil is tussen een dj en een radio dj, het lijkt op elkaar maar een radio dj praat de muziek aan elkaar en een dj moet zorgen dat er geen stiltes vallen tussen 2 nummers

De kinderen die wilden mochten zelfs de muziek aanzetten en het geluid uitproberen.

Toen werden de vragen gesteld en moesten dit op papier gezet worden.

Mijn naam is…

Mijn programma is…

Ik draai vandaag muziek van…

En heb een gesprek met..

En toen werd het spannend want nu mochten ze hun promo inspreken en Mees zou dan als het klaar was de muziek instarten. En zo was de promo klaar en opgenomen

Na het uitwisselen van telefoonnummers of email adressen zodat Mees de opnames kon toesturen werden de groepen gewisseld.

Het leuke is dat onze studio nog niet helemaal operationeel is, maar voor dit leuke doel wij de deuren wagenwijd open hebben gezet.

Wij vonden het een hele leuke middag en nodigen volgend jaar dan ook de kinderen uit om zich in te schrijven voor het Episch Centrum. Wie weet wat ze voor je in petto hebben.

(klik op de foto om ze te vergroten.)

Volg ons